Donatie Jan en Wenny van der Heijden

Vrijdag 30 september 2016: De Taalwerkplaats krijgt van Wenny en Jan van der Heyden een geweldige donatie!

De journalist Jan van der Heyden interviewde een 50-tal Rooienaren. De verhalen verschenen wekelijks in DeMooiRooiKrant. Deze prachtige en uitvoerige portretten zijn door Jan en zijn vrouw Wenny gebundeld tot een boek: Mooie Mensen in Mooi Rooi. De opbrengst van de verkoop van dit boek doneert het echtpaar aan twee lokale goede doelen: het hospice en de taalwerkplaats. Vrijdag 30/9 was de feestelijke symbolische overhandiging van de opbrengst.

Hulde voor dit prachtige initiatief en de geweldige, niet-aflatende en belangeloze inzet van Wenny en Jan.

De Taalwerkplaats is heel erg blij met dit fantastische bedrag. Voor de aanschaf en het maken van materialen is altijd geld nodig. En dit mooie bedrag kan enkele lopende projecten (bv uitgeven van een lesboek) een echte 'boost' geven. Namens alle vrijwilligers en cursisten: Wenny en Jan heel veel dank!!

Reactie schrijven

Commentaren: 0